Criza generată de noul coronavirus este, cu siguranță, cel mai dezbătut subiect al momentului.

Vă informăm că în perioada 16 aprilie – 21 aprilie 2020 activitatea filialei se suspendă. Vă dorim  multă sănătate  și                                                   Sărbători fericite!

Vă informăm că perioada de valabilitate a vizei aferente anului 2019 a fost prelungită până la data de 15 aprilie 2020.

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 26 martie 2020, publicat pe site-ul CECCAR.

Noi modificări apărute privind organizarea Adunării Generale a membrilor Filialei CECCAR Harghitace va avea loc în data de 26 martie 2020 între orele 9.30 – 18.00 Procedura de desfășurare a Adunări Generale, în condițiile măsurilor de precauție impuse de răspândirea coronavirusAvând în vedere că:   În baza prevederilor art. 51 alin. (1) – (2) din decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, semnat în 16 […]

Procedura de desfășurare a Adunării Generale, în condițiile măsurilor de precauție impuse de răspândirea corona virus.

În data de 26 martie 2020, orar 14.00, în sala de curs a Filialei CECCAR Harghita din Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr. 11, va avea loc Adunarea generală a membrilor Filialei CECCAR Harghita.

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 18 martie 2020, publicat pe site-ul CECCAR.

Declarația pe propria răspundere, trebuie să fie completată de membrii care se vor prezenta la vot, în zilele de 12,13 martie 2020, între orele 10:00-18:00 la sediul filialei CECCAR Harghita.

Având în vedere Hotărârea nr. 6/06.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul Situații de Urgență vă comunicăm că conform Circularei nr. 1979/09.03.2020, începând cu data 10.03.2020  în cadrul filialei CECCAR Harghita, se vor pune în aplicare următoarele măsuri: 1. Casieriile nu vor lucra direct cu publicul, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Toate plățile membrilor către filială se vor efectua […]

Proces verbal privind procesul de nominalizare a candidatilor la functia de membru in Consiliul Filialei Harghita – Citeste PDF Proces verbal privind procesul de nominalizare a candidatilor la functia de membru in Comisia de disciplina CECCAR Harghita – Citeste PDF Contestatiile se primesc in data de 3 martie 2020 pana la ora 17:00.

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 2 martie 2020, publicat pe site-ul CECCAR.

Prin derogare de la art. 4, al.(1) și al.(2) din Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR, aprobat de Conferința Națională prin Hotărârea nr. 19/95 din 30 martie 2019, s-a stabilit prelungirea termenului de depunere a rapoartelor de activitate pe platforma raport.ceccar.ro până la data de 15 martie 2020. Toate celelalte condiții prevăzute de Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR pentru a beneficia de facilitățile financiare rămân valabile, inclusiv obligația de a […]

Prin prezenta dorim să vă informăm că toți membrii CECCAR, care în urma ocupării unor funcții incompatibile cu exercitarea profesiei de expert contabil/contabil autorizat, și doresc să fie încadrați în anul 2020, în categoria membrilor inactivi, au obligația depunerii la sediul filialei CECCAR Harghita a următoarelor documente.

Prin prezenta vă rugăm să actualizați opțiunile alese pe anul 2020, prin completarea fișei link și transmiterea lor la adresa rita.kiss@ceccarharghita.ro, până la data de 15 februarie 2020.

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 10 februarie 2020, publicat pe site-ul CECCAR.

Declaraţii de candidatură 2020
Formulare modele declaraţii candidatură

Regăsiți mai jos formularul Raport de activitate pentru anul 2019, cu mențiunea că acesta se va completa electronic și se va depune exclusiv on-line pe platforma raport.ceccar.ro, utilizând aceleași date de logare comunicate în anul 2018

Potrivit art. 5. alin (1), lit e) din Legea nr. 129 din 11 iulie 2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului,  experţii contabili şi contabilii autorizaţi având calitatea de entități raportoare,  trebuie să se conformeze tuturor obligațiilor ce le revin potrivit prezentei legi, în termen de 180 de zile de la data intrării în vigoare a acesteia […]

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 13 ianuarie 2020, publicat pe site-ul CECCAR.

Oportunitate de angajare: expert contabil în cadrul unei companii din Franța.

Vă reamintim faptul că la data de 18 iulie 2019 a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului care abrogă Legea nr. 656/2002.

Mély megdöbbenéssel vettünk tudomást a csíkszeredai születésű, küküllőkeményfalvi

BODÓ (SÁNDULY) ENIKŐ

kolleganőnk hirtelen elhunytáról.

Ezúton fejezzük ki részvétünket családjának.
Nyugodjon békében!
A Hargita megyei könyvszakértők és mérlegképes könyvelők testülete.

----

Un pios și ultim omagiu aducem colegei noastre

BODÓ (SÁNDULY) ENIKŐ

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.
Odihnească-se în pace!
Colectivul CECCAR Filiala Harghita

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 3 ianuarie 2020, publicat pe site-ul CECCAR.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) vine în sprijinul membrilor, în vederea îmbunătățirii serviciilor profesionale pe care experții contabili și contabilii autorizați le oferă clienților, prin organizarea unor cursuri de pregătire teoretică și practică privind un subiect de mare actualitate: tratamentul corect al TVA privind operațiunile intracomunitare de livrări de bunuri.

Dragi colegi, Iată-ne ajunși în ultima lună a anului, când nu doar copiii, ci și cei mai mari se bucură de întâlnirea cu Moș Crăciun.Vă invităm, împreună cu cei mici  în data  de  11 decembrie , ora 16:00, la Sărbătoarea Pomului de Crăciun.Moșu` vine cu daruri, iar noi îl vom întâmpina cu colinde și voie bună.Vă invităm să fiţi alături […]

Cele mai recente modificări legislative de interes pentru profesioniștii contabili sunt disponibile în Buletinul legislativ din data de 29 noiembrie 2019, publicat pe site-ul CECCAR.

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a lansat publicația „Investitor în România”, un ghid ce promovează țara noastră drept o posibilă destinaţie pentru investiţiile străine, precum și serviciile cu care un expert contabil poate veni în întâmpinarea nevoilor unui investitor.

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate