Calendar examene în 2015

 A.Examenul de admitere la stagiu 

În anul 2015, C.E.C.C.A.R. organizează examenul de admitere la stagiu în vederea obţinerii calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat în zilele de 18 şi 25 octombrie 2015.

Examenul de admitere la stagiu pentru contabilii autorizați, membri activi ai Corpului, care îndeplinesc condiţia de studii superioare economice se va organiza în acelaşi timp cu examenul de admitere la stagiu, respectiv în data de 25 octombrie 2015.

  1. Examenul de aptitudini

    Examenul de aptitudini se organizează în zilele de 15 noiembrie (proba scrisă) şi 22 noiembrie (proba orală) 2015. Au dreptul să participe la această sesiune stagiarii aflaţi în anul 3 de stagiu, precum şi stagiarii care nu au promovat examenul de aptitudini şi mai au dreptul să susţine conform art.39 din Regulamentul privind efectuarea stagiului şi examenului de aptitudini.


Examene în anul 2013

1.      Examenul de admitere la stagiu în vederea obţinerii calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat se va organiza în zilele de 29 septembrie şi 6 octombrie 2013;

2.      Examenul de admitere la stagiu pentru contabilii autorizați, membri activi ai Corpului, care îndeplinesc condiția de studii superioare economice, se va organiza în data de 6 octombrie 2013;

3.      Examenul de aptitudini în vederea dobândirii calității de expert contabil şi de contabil autorizat se va organiza în zilele de 17 şi 24 noiembrie 2013.


Examen acces la stagiu 2012

Desfăşurarea examenului

În anul 2012, C.E.C.C.A.R. organizeaza examenul de admitere la stagiu în vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat în zilele de 30 septembrie şi 7 octombrie 2012.

Examenul de admitere la stagiu pentru contabili autorizati, membri activi ai Corpului, care îndeplinesc conditia de studii superioare economice se va organiza în acelasi timp cu examenul de admitere la stagiu în data de 30 septembrie 2012.

Actele necesare inscrierii la examenul de acces sunt:

– cererea de inscriere si CV conform modelului (vezi Anexa nr.1 si Anexa nr.2 la Regulamentul privind accesul la profesia de exapert contabil si contabil autorizat, aprobat prin H.G. nr.227/2008), atasate cererii;
– certificatul medical care sa ateste capacitatea deplina de exercitiu pentru profesia de expert contabil / contabil autorizat (stampilata de neurolog / psihiatru);
– fotocopie legalizata de pe diploma de studii recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale;
– certificat de cazier judiciar cu termenul de valabilitate neexpirat;
– copie legitimatie CECCAR cu viza la zi – pentru cei care participa la examenul de diferenta
– 3 fotografii tip buletin.

Actele trebuie prezentate in ordinea mentionata, in dosar cu sina si se depun la Filiala C.E.C.C.A.R. Harghita pana in data de 20 august 2012.

1. Bibliografie pentru accesul la profesia de Expert contabil 
2. Bibliografia pentru assesul la profesia de Contabil Autorizat.
3. Cerere de inscriere
4. Curriculum vitae

H O TA R AR E pentru aprobarea Regulamentului privind accesul la profesia de expert contabil si de contabil autorizat publicata in Monitorul Oficial, partea I, nr. 187/11.03.2008


Examen aptitudini 2012

Sesiunea 2012 a Examenului de aptitudini se organizează în zilele de 18 noiembrie (proba scrisă) şi 25 noiembrie (proba orală).Au dreptul să participe la această sesiune stagiarii aflaţi în anul 3 de stagiu, precum şi stagiarii care nu au promovat examenul de aptitudini şi au dreptul să se înscrie la următoarele două sesiuni consecutive.

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate