Cursuri IFRS actualizate conform OMFP 881 din 25.06.2012

Urmare aparitiei OMFP 881 din 25.06.2012, privind aplicarea de catre societatile comerciale ale caror valori imobiliare sunt admise la tranzactionare pe o piata reglementata a Standardelor Internationale de Raportare Financiara (publicat în Monitorul Oficial nr. 424 din 26 iunie 2012), CECCAR organizeaza cursuri de IFRS destinate membrilor si tuturor celor interesati.– obiectivele cursului –

1. Clarificarea problemelor tehnice legate de trecerea de la aplicarea reglementarilor contabile conforme directivelor europene reprezentate de OMFP 3055/2009 cu modificarile ulterioare la aplicarea IFRS ca baza de tinere a contabilitatii ca urmare a Ordinului 881 din 25.06.2012

2. Formarea, completarea si consolidarea competentelor privind aplicarea IFRS pentru a asigura membrilor Corpului recunoasterea calitatii de expert contabil an spatiul Uniunii Europene cat si în afara acestuia deoarece majoritatea organismelor profesionale nationale din alte tari conditioneaza recunoasterea competentelor expertilor contabili de dovezi ale detinerii de competente an domeniul IFRS.

– continutul cursului –

Avand în vedere tematica completata si actualizata a disciplinei IFRS (click aici pentru descarcare) lectorii abilitati de Conducerea Corpului în domeniul IFRS vor sustine cursul avand în vedere obiectivele prezentate mai sus.

Cursul va face parte din Programul National – PNDPC – cu recunoasterea orelor de pregatire profesionala continua.

Toti cei care doresc sa participe la acest curs vor transmite completat formularul de înscriere (click aici pentru descarcare).

Îndata ce se va constitui o grupa de cursanti se vor transmite informattile necesare pentru participare.

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate