INVITAŢIE la Adunarea Generala al CECCAR Filialei Harghita

I. În ziua de 17.02.2012 ora 13,00 la Sediul Filialei CECCAR Harghita din Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr. 11, va avea loc Adunarea generala a membrilor Filialei Harghita a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor autorizaţi din România, cu următoarea ordine de zi:

1. Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată în anul trecut; Realizarea programului de activitate pe anul trecut pentru îndeplinirea atribuţiilor prevazute de acte normative sau hotărîri ale organelor superioare ale Corpului; Execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul trecut; Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie a anului trecut; Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea desfăşurată în anul trecut;

2. Aprobarea programului de activitate pe anul în curs;
3. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs;

4. Aprobarea listei experţilor contabili de onoare şi a contabililor autorizaţi de onoare;

5. Desemnarea reprezentan­ţilor la Conferinţa Naţională conform normativelor stabilite;

6. Aprobarea listei cabinetelor propuse pentru a fi supuse auditului în anul următor.

7. Alegeri: alegeri pentru reînnoirea a jumătate din numărul membrilor Consiliului filialei; alegerea Comisiei de disciplină, alegerea Comisiei de cenzori;

II. Potrivit Regulamentului de organizare şi funcţionare, republicat, membrii Corpului care au dreptul de a fi aleşi, pot face “Declaraţii de candidatură” pentru un loc de titular sau de supleant la una din categoriile profesionale de care aparţin, expert contabil sau contabil autorizat.

 

Declaraţiile de candidatură” pentru un loc de consilier fie în Consiliul Superior, fie în Consiliul filialei, întocmite conform modelului prezentat în anexa nr.5, se vor trimite filialei C.E.C.C.A.R. Harghita, prin recomandată cu aviz de primire, astfel încât acestea să fie primite până la data de 25 ianuarie a.c. (cele primite după această dată nu se vor lua în considerare, pentru tardivitate).
Modelele de declaraţie de candidatură se pot descărca de pe paginea de web (din link-ul de mai sus) sau se pot ridica de la sediul filialei Corpului, Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr. 11, telefon 0266/315561.
  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate