Formular de înscriere (* trebuie bifată filiala Harghita)

La 98 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), îmi revine onoarea de a vă invita să petrecem împreună cea de-a XV-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc în data de 12 iulie a.c., începând cu ora 13:00, la Cinematograful Călimani situat în Mun.Toplița, și programul de socializare va avea loc la Restaurantul Izabella, din Toplița.

2019 este al cincisprezecelea an în care sărbătorim profesia contabilă din România, aducând în atenție importanța acesteia pentru mediul economic, pentru societate. Secțiunea profesională a evenimentului se va desfășura sub tema Reglementarea: mit și adevăr. Externalizarea serviciilor financiar-contabile – argumente pro și contra, urmată de momentul festiv, care va întregi atmosfera unui eveniment ce ne oferă prilejul socializării într-un cadru special.
Ni se vor alătura, cu această ocazie, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai instituțiilor și ai autorităților de reglementare, precum și alți parteneri de dialog ai CECCAR.

Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați aceia dintre dumneavoastră care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.
Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră prin completarea formularului de înregistrare, termenul-limită fiind 8 iulie a.c. Ca de fiecare dată, vă reamintim că înregistrarea la evenimente este posibilă în limita locurilor disponibile.

În cazul în care doriți să anulați confirmarea, este foarte important să ne anunțați cu minimum trei zile înainte de eveniment – la adresa de e-mail ceccarharghita@ceccarharghita.ro –  pentru a putea oferi șansa altor colegi de a lua parte la eveniment.

Cu stimă,
Președintele Consiliului filialei,
ec. Gencsi Mihaly

Înscrierea membrilor pentru participare la acest eveniment se va face prin formularul care este disponibil aici unde trebuie bifată filiala Harghita.

IMPORTANT!

La data de 12.07.2019, la orele 10:30 vor fi puse la dispoziția dvs. de către CECCAR filiala Harghita, gratuit, dus-întors, două autobuze, care vor porni astfel:

  • din Miercurea Ciuc (parcarea magazinului PENNY) și
  • din Odorheiu Secuiesc (parcarea magazinului KAUFLAND) spre Toplița, cu oprire în orașul Gheorgheni (parcarea magazinului SLAGER), de unde vor putea ocupa locul rezervat și membrii înscriși la acest eveniment, din zona Gheorgheni.

În speranța că veți fi alături de noi vă rugăm să ne înștiințați prin telefon sau email, până la data de 8 iulie a.c., dacă solicitați un loc în aceste mijloace de transport.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 0266-315561 sau prin email: ceccarharghita@ceccarharghita.ro.

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate