Dragi colegi, Sărbătorile de iarnă se apropie, iar pentru noi – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România și Filiala București a CECCAR – ar fi o deosebită plăcere să petrecem aceste momente încărcate de emoție și bucurie împreună, cu prilejul evenimentului dedicat Sărbătorii de Crăciun, ce va avea loc la 18 decembrie a.c., la Athénée Palace Hilton, Salon Diplomat.

Începând cu ora 20.00, tradiționalele colinde interpretate de Corul Tronos al Patriarhiei Române, dirijat de Părintele Arhidiacon Mihail Bucă, vor aduce emoția Sărbătorii Nașterii Domnului, iar Raluca Răducanu va încânta cu momente artistice live de voce și vioară, potrivite unei seri deosebite dedicate Crăciunului.

Din program nu vor lipsi momentele de dans, puse în scenă de campionii Școlii Contessina, iar pe parcursul întregului eveniment atmosfera va fi întreținută de un DJ profesionist.

Pentru detalii suplimentare, vă punem la dispoziție programul evenimentului

Ne face o deosebită plăcere să fim împreună la acest eveniment la care puteți participa însoțiți de partener(ă).

Contravaloarea meniului este de 180 de lei/persoană, sumă care poate fi achitată în contul RO56RZBR0000060006563472, deschis la Raiffeisen Bank, sau în numerar, la sediul filialei.

Pentru confirmare, vă rugăm să transmiteți numele și prenumele participanților, precum și o copie a OP-ului, la adresa de e-mail evenimente@ceccar.ropână joi, 14 decembrie a.c. De asemenea, pentru informații suplimentare ne puteți contacta și la numerele de telefon 021.320.00.49/39.

Luând în considerare numărul limitat de locuri, vă rugăm să aveți în vedere că înscrierile se vor face în ordinea primirii confirmărilor de participare.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Președinte Consiliul Superior CECCAR,

Prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova

Președinte CECCAR Filiala București,

Andrei Aurel