În ziua de 31 martie 2017, ora 13, la sediul filialei CECCAR Harghita, Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr. 11, va avea loc Adunarea generală de dare de seamă a membrilor Filialei Harghita a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România cu următoarea ordine de zi:

1. Raportul Consiliului filialei privind activitatea desfășurată în anul trecut; Realizarea programului de activitate pe anul trecut, pentru îndeplinirea atribuțiilor prevăzute de acte normative sau hotărâri ale organelor superioare ale Corpului; Execuția bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul trecut;
2. Raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie a anului trecut;
3. Raportul Comisiei de disciplină privind activitatea desfășurată în anul trecut;
4. Aprobarea Programului de activitate pe anul in curs;
5. Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs;
6. Aprobarea listei experților contabili de onoare şi a contabililor autorizați de onoare;
7. Desemnarea reprezentanților la Conferința Națională conform normativelor stabilite;
8. Aprobarea listei cabinetelor propuse a fi supuse auditului în anul următor;

În cazul neîndeplinirii, la prima convocare, a condițiilor de validitate prevăzute la pct.110 din Regulamentul de organizare și funcționare al CECCAR, republicat, cu modificările și completările ulterioare, următoarea Adunare generală este convocată în aceeași zi, la ora.13,30 în același loc și cu aceeași ordine de zi.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și funcționare al CECCAR, republicat, cu modificările și completările ulterioare, la adunarea generală pot participa membri care sunt la zi cu îndeplinirea obligațiilor profesionale.

Consiliul filialei CECCAR Harghita

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate