Va informam ca 31 ianuarie 2014 a fost  termenul limita de depunere a Raportului anual de activitate pe anul 2013, achitarea cotizatiilor profesionale (fixe si variabile), in vederea obtinerii vizei anuale de exercitare a profesiei si eliberarea parafei de lucru cu valabilitate anuala.Reamintim membrilor filialei C.E.C.C.A.R. Harghita ca, pentru a fi cuprinsi in Tabloul Corpului ce va fi transmis pentru publicare in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I (31 martie 2014), trebuie sa fi obtinut viza de exercitare a profesiei pentru anul 2014.

In acest sens, precizam ca Tabloul Corpului se publica anual in Monitorul Oficial al Romaniei. in Tablou sunt inscrisi toti membrii, persoane fizice, experti contabili, contabili autorizati, persoane juridice de profil (cu drept de exercitare a profesiei pentru anul in curs), precum si membrii inactivi fara drept de exercitare a profesiei, care au achitat cotizatia pentru anul in curs.

De asemenea, va reamintim ca neplata cotizatiei profesionale sau/si a celorlalte obligatii banesti, la termenele stabilite, in cursul unui an calendaristic, reprezinta abatere disciplinara si se sanctioneaza de catre Comisia de Disciplina a filialei, potrivit art. 122 din Regulamentul de Organizare si Functionare al C.E.C.C.A.R., republicat.

Astfel, membrii filialei care nu au achitat cotizatiile profesionale la termenele prevazute in reglementarile Corpului, sunt invitati la sediul filialei pana la data de 31.03.2014 pentru clarificarea situatiei.

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate