Având în vedere că la CECCAR Filiala Covasna a fost organizat un seminar privind detașarea și delegarea salariaților din Romania în statele UE, aliniere la Directiva 96/71/CE a parlamentului European ; Directiva 2014/67/UE a Parlamentului European și a Consiliului, respectiv Regulamentul UE nr.2024/2014 privind cooperarea administrativă prin intermediul sistemului de informare ,,Regulamentul IMI”, vă solicităm părerea dacă sunteți dispuși să participați.

În cazul în care se vor înscrie un minim de 50 de participanți putem organiza acest seminar în cursul lunii octombrie 2017și la Filiala CECCAR Harghita. În caz contrar este posibil organizarea seminarului în cooperare cu CECCAR Filiala Covasna la Sfântu Gheorghe.

Taxa de participare:

250 lei – membrii CECCAR,
300 lei – nemembru

Lector: Gabriele Presa consilier juridic; Andreea Manolache avocat.

Tematica propusă: Detașarea transnațională a salariaților, în spațiul Comunității Europene(UE) și Confederația Elvețiana în scop de muncă sau training

  • Reglementări (comunitare și naționale) și formalități legale
  • Instituții publice implicate în procedurile de detașare transnațională
  • Regimul juridic aplicabil contractelor de muncă în cazul detașării transnaționale
  • Determinarea sistemului de asigurări sociale aplicabil și impactul asupra relațiilor contractuale (Angajator, Salariat detașat și Beneficiarul prestării de servicii)
  • Transpunerea reglementărilor comunitare în legislația națională
  • Spețe exemplificative și studii de caz

Vă rugam să anunțați participarea până pe data de 16 octombrie 2017.

Recomandăm să invitați la seminar și administratorii societăților care execută servicii de transport, construcții și alte servicii transfrontaliere.

Seminarul va fi îmbunătățit cu calculul salarial, respectiv aspecte fiscale!

Președinte filială,
Ec. Gencsi Mihaly

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate