Congresul Aniversar CECCAR 95 de ani – 24 septembrie 2016

banner-congres-ro-1

Tema Congresului

Corpul Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR) organizează o dată la doi ani Congresul profesiei contabile din România, eveniment de amploare, cu participare la nivel naţional şi invitaţi ai organismelor profesionale internaţionale.

Vizitează pagina


Congresul profesiei contabile din România 2014

Corpul Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR) organizează o dată la doi ani Congresul profesiei contabile din România, eveniment de amploare, cu participare la nivel naţional şi invitaţi ai organismelor profesionale internaţionale.

Vizitează pagina


CECCAR organizează o dată la doi ani Congresul profesiei contabile din România, eveniment de amploare, cu participare la nivel naţional şi invitaţi ai organismelor profesionale internaţionale. Tradiţia organizării acestei mari reuniuni s-a impus ca reper în agenda mondială a profesiei contabile, autorităţi ale profesiei din întreaga lume întâmpinând cu interes participarea la dezbaterile pe care CECCAR le propune în cadrul congresului.Anul acesta, congresul se va desfăşura în perioada 3-4 septembrie, la Bucureşti, Palatul Parlamentului. Tema acestei ediţii este “Pentru o nouă cultură în profesia contabilă”, propunând celor prezenţi cele mai incitante subiecte despre perspectivele profesiei în lume şi în România, în contextul economic actual.CECCAR aşteaptă şi în acest an o participare numeroasă, numărul invitaţilor fiind de 1.500 de persoane, pentru a expune şi dezbate o nouă cultură în profesia contabilă, dar şi pentru a încerca împreună cu vorbitorii invitaţi să contureze viitorul profesiei.

Pentru mai multe informaţii cu privire la desfăşurarea evenimentului, vă invităm să accesaţi pagina

Al XVIII – lea Congres al profesiei contabile din România


Congresul profesiei contabile din România 2008

Continuând tradiţia organizării de evenimente care au devenit adevărate repere la nivel internaţional, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România anunţă organizarea în perioada 1-2 septembrie 2008 a Congresului Profesiei Contabile din România cu tema“Profesia contabilă între reglementare şi interesul public”.

Congresul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România va reuni, ca de fiecare dată, peste 1000 de participanţi, membri ai Corpului din întreaga ţară, parteneri interni şi invitaţi internaţionali. Pe parcursul celor două zile, se vor discuta teme de interes pentru profesia contabilă din România, realizările din ultimii doi ani precum şi proiecte şi provocări viitoare.

Pentru mai multe informaţii cu privire la desfăşurarea evenimentului, vă invităm să accesaţi pagina

Al XVII – lea Congres al profesiei contabile din România


Congresul profesiei contabile din România 2006

În perioada 15 – 16 septembrie 2006, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România va organiza cel de-al XVI-lea Congres al profesiei contabile din România, cu tema centrala “Profesia contabilă şi globalizarea‘” eveniment ce va fi găzduit de Opera Română din Bucureşti.

Congresul va reuni membri ai Corpului din întreaga ţară, colaboratori interni şi invitaţi internaţionali de prestigiu. Pe parcursul celor două zile, se vor discuta teme de interes pentru profesia contabilă din România cum ar fi aspecte legate de efectul globalizării asupra profesiei contabile, aspecte specifice IMM-urilor, precum şi convergenţa cu IFRS-urile.

Pentru mai multe informaţii cu privire la desfăşurarea evenimentului, vă invităm să accesaţi pagina

Al XVI – lea Congres al profesiei contabile din România

 

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate