Profesioniştilor contabili din HARGHITA– membri ai CECCAR şi angajaţi în diverse ramuri ale economiei 

Stimate  doamne, stimaţi domni

 Oamenii de afaceri ai secolului XXI, au întotdeauna în preajma lor un profesionist contabil, care prin cunoştintele şi judecata profesională şi în spiritul unui cod etic, contribuie la succesul şi dezvoltarea managementului respectivei intreprinderi.

 Probabil că ştiţi deja, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi (CECCAR) gestionează activităţile de pregătire şi deontologie profesională a tuturor profesioniştilor contabili din România, indiferent de calitatea pe care o au: experţi contabili, contabili autorizaţi, directori economici, contabili şefi, şefi servicii financiar contabile sau contabili angajaţi în diferite domenii ale economie.

 Cu  ocazia  aniversării  zilei de 21 septembrie ca “Zi naţională a contabilului român”, CECCAR are plăcerea de a vă invita, începând cu orele 15.00 în sala Studio– Casa de Cultură a Sindicatelor Miercurea Ciuc să vă bucuraţi alături de noi, la manifestările ocazionate de această zi.

 Veţi avea ocazia să întâlniţi, pe lângă reprezentanţii instituţiilor statului din judeţul nostru şi oameni de afaceri şi colegi de-ai Dumneavoastră din profesie, cu care să discutaţi şi să schimbaţi idei, pentru a obţine un schimb de informaţii util şi constructiv.

 Ne bucurăm să vă primim luni pe 21 septembrie 2015  orele  15.00, în sala Studio– Casa de Cultură a Sindicatelor Miercurea Ciuc .

 Vă rugăm, confirmaţi  participarea la tel./fax 0266/315561 sau e-mail: ceccarharghita@ceccarharghita.ro

Cu deosebită stimă,

CONDUCEREA FILIALEI C.E.C.C.A.R.  HARGHITA

 

  • Powered by MiniWeb 2012-2019 – CECCAR Toate drepturile rezervate